Het is mooi geweest

Na vijf jaar (en 10000 cappuccino’s, 55 exposities met 120 kunstenaars, 1 bruiloft, 2 internationale films, 2 kiesrechtfestivals, 300 citroentaarten, talloze evenementen verder) met veel plezier en liefde Old School te hebben uitgewerkt tot wat het nu is, vinden we het tijd voor wat anders. Het is mooi geweest, in de meest positieve zin van het woord en we hebben zin om nieuwe dingen te bedenken.

Ander werk

Doordat we het afgelopen jaar twee keer de deuren hebben moeten sluiten, hebben we de tijd gehad om te reflecteren en naar de toekomst te kijken. We willen ons richten op ons andere werk dat door het succes van Old School misschien ook een beetje op de achtergrond is geraakt.

Gebouw

Old School is in december 2015 begonnen als tijdelijke invulling van het leegstaande gebouw op het Pieterskerkhof. In 2016 is het pand door de gemeente verkocht aan een particulier, die er over een paar jaar een museum gaat vestigen. Tot die tijd blijven we zelf nog wel gebruik maken van het pand als atelier en zo nu en dan een eigen expositie of project.

Het was fijn, bedankt tot ziens

Het vijfjarig bestaan vinden we een mooi moment om te stoppen, dat bedachten we als optie al in het voorjaar van vorig jaar. We hadden dan graag het succes van Old School heel 2020 willen volhouden om op een mooie manier afscheid te nemen. Door de huidige omstandigheden zat dat er helaas niet in.

We gaan Old School en vooral de gasten erg missen, maar kijken ook uit naar de mogelijkheden die zich voordoen nu er plek ontstaat voor iets nieuws. Bedankt voor jullie interesse, ondersteuning en vertrouwen. We gaan elkaar zien. 2021 lijkt ons het uitgelezen jaar om de toekomst in te kijken. We wensen je dan ook een goed nieuw jaar, een mooie toekomst!

Roos-Marijn Kinkel
Gideon Roggeveen