AGENDA

SOUL & BRAINS
SOUL & BRAINS
24 februari 2018

Twee keer per jaar vindt de Open Dag van de Universiteit Leiden plaats door de hele stad. Middelbare scholieren kunnen alvast een kijkje nemen in de wereld van het studeren, informatie ophalen over alle opleidingen en meerdere locaties bezichtigen.

GLUREN BIJ DE BUREN
GLUREN BIJ DE BUREN
11 maart 2018

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Leiden. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Leiden gezelliger en geeft lokale acts een podium.

JAZZ IN DE KAMER
JAZZ IN DE KAMER
15 maart 2018

Jazz in de kamer is een huiskamerfestival met 15 top jazzconcerten door de binnenstad van Leiden! Old School is één van die huiskamer locaties. Wil je een kaartje en zeker weten dat je bij ons terecht komt? Boek dan route 4!

GIOVANCA & RORY RONDE
WILD MAN CONSPIRACY FT. CHRIS CHEEK
KATRIEN KARIMOEN & RUZANA TSYMBALOVA

Kaartjes zijn hier te koop.

Sunshine Soldiers
Sunshine Soldiers
25 maart 2018

Bobby & Joe Sunshine, twee ontwapenende soldaten, houden het moreel onder de mensen hoog. Uitgerust met banjo, mondorgel en een trompetgieter, brengen zij de liedjes van weleer over afscheid, weerzien, liefde en geluk. Met hun humor, romantiek en nostalgie veroveren zij de harten van de dames en de heren.

25 maart 2018
15:00 uur