WINKEL

In onze winkel met lokale producten vind je de meest uiteenlopende artikelen van onder andere

EVA SCHREUDER
EVA SCHREUDER

Eva Schreuder is een Leidse sieraden ontwerpster. De heeft haar eigen winkel op de Langebrug.

www.evaschreuder.nl

Mark Flipse
Mark Flipse

Mark Flipse Ontwerp – Interieurobjecten gemaakt van en geïnspireerd door gebruikte goederen, weggegooide of weggegeven materialen.

Mark Flipse

NIKO NIKO
NIKO NIKO

Als je blij bent, maak je anderen ook blij. Daar hoef je weinig voor te doen, het verspreidt zich automatisch als een geluksvirus van de ene persoon naar de andere. Wij raken graag besmet met dit virus. Sterker nog we staan het liefst aan het begin ervan. Daarom creëren we concepten & producten die kleur, schoonheid en verrassing brengen. Kleine dingen waar je blij van wordt.
www.nikoniko.nl

WERK AAN DE WINKEL
WERK AAN DE WINKEL

De producten van Werk aan de Winkel zijn gemaakt door de eigenaresse Gretha de Vries. Haar producten zijn vaak gemaakt van gerecyclede materialen, zoals tassen van stuk gewaaide paraplu’s of opvouwbare dozen van oude bosatlas kaarten.

Werk aan de Winkel is geopend op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 17.00u. Diefsteeg 14 te Leiden.

 

DE MUZE UITGEVERIJ
DE MUZE UITGEVERIJ

Uitgeverij de Muze
De Muze is actief in de wereld van kunst en cultuur. Sinds 2013 bieden we kunstenaars en auteurs de mogelijkheid om hun werk te tonen. We onderhouden contact met ons publiek via onze website, boekhandels, culturele manifestaties en festivals, en natuurlijk via de makers.
www.uitgeverijdemuze.nl